Lars Barfoed & Company er et dansk anpartsselskab, der er ejet af Lars Barfoed.

Om Lars Barfoed

Lars Barfoed har opbygget sin erfaring og indsigt fra ledende stillinger både i den private sektor og den politiske verden. Siden 2015 har Lars fokuseret på rådgivning for danske og internationale virksomheder og organisationer. Desuden har Lars en betydelig erfaring som bestyrelsesmedlem og bestyrelsesformand for en række virksomheder og organisationer, derunder bl.a. bestyrelsesformand i tre år for Energinet og nu for Danmarks Underholdningsorkester A/S samt næstformand i bestyrelsen for By & Havn.

I årene 2001 til 2015 var Lars Barfoed medlem af Folketinget. I den periode beklædte Lars desuden skiftende poster som minister for familie- og forbrugerpolitik, transportminister samt justitsminister og samtidig vicestatsminister samt statsrevisor.

Før sin politiske karriere har Lars Barfoed haft ledende stillinger i den private sektor bl.a. inden for detailhandelen og fra 1994-2001 som direktør for Finansrådet (i dag FinansDanmark).

Lars Barfoed blev cand.jur. fra Københavns Universitet i 1981. Desuden har han gennemført bestyrelsesuddannelsen på CBS Executive i 2016 og 21st. Century Leadership Executive Education på Harvard Kennedy School i 2017.

 

Om “Company”

For at sikre de bedste resultater for vores kunder samarbejder LB&C med eksterne partnere. Derfor kan vi altid sammensætte et team til den konkrete opgave med lige netop de kompetencer, der er brug for. Vi har samarbejdspartnere inden for politisk rådgivning og PR både i Danmark og internationalt.

LB&C samarbejder globalt med Eurasia Group om politisk rådgivning og politiske risikoanalyser. Eurasia Group har hovedkontor i New York og er repræsenteret med kontorer, rådgivere og analytikere i alle dele af verden.

Ud over vore danske kunder rådgiver vi en række internationale virksomheder, der opererer i Danmark og i EU.

Navigation i det politiske landskab


Gennem årene har Lars Barfoed opbygget et indgående kendskab til politik og erhvervsliv samt ikke mindst samspillet mellem det politiske system og virksomhederne. Han ved, hvordan meningerne dannes, og beslutningerne bliver truffet; og han kender personligt mange af beslutningstagerne. Han har selv været der og ved, hvordan man skal navigere i det politiske landskab.